Elkészítés: A lisztet keverőtálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót, a cukrot, a kókuszreszeléket és annyi tejet, hogy tejszín sűrűségű tésztát kapjunk. Ezután 10 percet pihentetjük, belekeverünk fél deci olajat, és forró palacsintasütőben, kevés olajon palacsintákat sütünk belőle.
Ha elkészült a palacsinta, a nádcukrot magas falú serpenyőben megkaramellizáljuk, felöntjük 1 deci forró vízzel, és ha mártásszerű az állaga, a meghámozott, keresztben félbevágott banándarabokat beletesszük. Most közepes tűzön összeforgatjuk kb. 1 perc alatt.
Egy palacsintát tányérra teszünk, ráfektetünk egy banánt, ráhajtjuk a palacsinta másik felét, a két hosszúkás oldalát aláhajtjuk, és kistányérra tesszük. Végül meglocsoljuk a forró karamellel, és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.