Elkészítés: A margarint előre kikészítjük, hogy megpuhuljon, majd a cukorral habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk, és jól kidolgozzuk. A befőtt levét lecsurgatjuk, a barackot apró kockákra vágjuk. A kókuszreszeléket összekeverjük a liszttel, a sütőporral, hozzáöntjük a tejet és a felkockázott befőttet, majd az egészet a margarinos masszához keverjük. Egy 26 cm átmérőjű tortaformát vékonyan kivajazunk, zsemlemorzsával meghintünk, és belesimítjuk a masszát. Tetejére szórjuk a mandulaforgácsot, meghintjük porcukorral, és 180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük. Ha elkészült, megvárjuk, amíg kihűl, és csak utána vesszük ki a tortaformából. Tortaszeleteket vágunk belőle. Még finomabb az íze, ha legalább 1 napot állni hagyjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.