Elkészítés: A sütőtököt vágjuk kisebb kockákra, a vöröshagymát pedig apróra. A vajat hevítsük fel, adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá a felkockázott sütőtököt, a leveskockát, egy csipet sót és a curryt, keverjük alaposan össze. Öntsük fel a vízzel, és addig főzzük, míg a tök kellően puha lesz (elég neki kb. 10 perc).
Amikor a sütőtök már kellően megpuhult, szedjük ki kb. a negyedét a levesből, tegyük félre. Keverjük a leveshez a mézet és a kókuszreszeléket, majd botmixerrel pépesítsük.
Végül öntsük hozzá a tejszínt, és állandó keverés mellett melegítsük forráspontig, tegyük vissza az előzőleg kivett sütőtököt, és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.