Elkészítés: A tejet, a cukrot, a tojássárgáját és a lisztet egy lábasban összekevered, hozzáadod a kakaóport és a vaníliás cukrot. Kis lángon, gyakran kevergetve sűrű krémet főzöl belőle. Ha a tűzről leveszed, tedd bele a vajat, és keverd össze alaposan! Ha a krém már langyos, akkor a kekszet kend meg vele és ragaszd egymáshoz! A maradék krémmel kend be kívülről is a kekszrudat! Ha kész, forgasd bele a kókuszreszelékbe, és tedd be a hűtőszekrénybe! Ha már jól megdermedt, akkor ferdén szeleteld, így megkapod – a már említett – csíkos süteményt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.