Elkészítés: A kókusztejet öntsük forralóedénybe, majd dobjuk hozzá a fahéjat, a kardamomot, az 1 evőkanál cukrot, reszeljük bele a lime héját és facsarjuk bele a levét. Forráskor adjuk hozzá az agar-agart, majd főzzük 1-2 percig. Töltsük poharakba, majd hűtsük le, és tegyük 1 éjszakára a hűtőbe.
A mangót pucoljuk meg és a húsát vágjuk apró kockákra.
Karamellizáljunk 2 evőkanál cukrot egy tapadásmentes serpenyőben, majd dobjuk hozzá a mangót és a vanília kikapart magjait. Várjuk meg, amíg teljesen bevonja a karamell a gyümölcsöt, majd hűtsük le, és kanalazzuk a már megdermedt puding tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.