Elkészítés: A káposztát - ha nagyon savanyú - picit kimossuk.
A szalonnát felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk, és külön-külön kisütjük őket. A lilahagymát pucolás után felkarikázzuk, a fokhagymát felszeleteljük. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, sózzuk, borsozzuk, és pici olajon pirosra sütjük. /Ha előtte megfőzzük a krumplit, hamarabb megsül./
Ezután összeállítjuk az ételt. A káposztát 3 részre osztjuk, az első kerül a tál aljára, majd erre tesszük a megsült burgonya, a kisült kolbász és szalonna, a lila- és fokhagyma felét. Majd jön a második adag káposzta, erre a maradék burgonya, kolbász, szalonna, hagymák, és a végén a harmadik adag káposzta.
Az olajat picit megmelegítjük, belekeverjük a pirospaprikát. Ezt ráöntjük a káposztára. Azonnal lehet fogyasztani. Fogyasztás előtt, ha hideg helyen tároljuk, mikróban kicsit melegítsük meg. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.