Elkészítés: Az alaposan megmosott burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük és kihűtjük, majd meghámozzuk és összetörtjük krumplinyomóval. A tojásokat, a lisztet és a sót a burgonyával sima tésztává gyúrjuk össze. Tiszta konyharuhára rakjuk, és szögletes lappá nyújtjuk. A kolbászt felszeleteljük, majd sűrűn kirakjuk a tésztalapon. A petrezselymet finomra aprítjuk, s a kolbászkarikákra szórjuk. Majd a konyharuha segítségével feltekerjük. A tekercset kivajazott tepsibe rakjuk. Tetejét megkenjük tojássárgával. Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal, és további 5-10 percig sütjük még.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.