Elkészítés: A legjobb az egészben az, hogy mire megfő a tészta addigra készen van a szósz is hozzá.
1. Fölteszem a vizet főni a tésztához.
2. Egy másik edényben lepirítom a szalonnát, majd rárakom az apróra vágott hagymát, ezt megpárolom.
3. A karikákra vágott kolbászt is belerakom, ezt megizzasztom, majd megszórom egy evőkanál liszttel. Fölengedem vízzel, hogy híg szószt kapjak.
4. Belekeverek egy evőkanál sűritett paradicsomot, sóval ízesítem, és elkeverem benne a tejfölt. Ezalatt persze fölforr a tésztavíz és megfő a tészta.
5. Tűzálló tálba szedem a tésztát, leöntöm a szósszal, összekeverem, és sütőben összesütöm.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.