Elkészítés: A legjobb az egészben az, hogy mire megfő a tészta addigra készen van a szósz is hozzá.
1. Fölteszem a vizet főni a tésztához.
2. Egy másik edényben lepirítom a szalonnát, majd rárakom az apróra vágott hagymát, ezt megpárolom.
3. A karikákra vágott kolbászt is belerakom, ezt megizzasztom, majd megszórom egy evőkanál liszttel. Fölengedem vízzel, hogy híg szószt kapjak.
4. Belekeverek egy evőkanál sűritett paradicsomot, sóval ízesítem, és elkeverem benne a tejfölt. Ezalatt persze fölforr a tésztavíz és megfő a tészta.
5. Tűzálló tálba szedem a tésztát, leöntöm a szósszal, összekeverem, és sütőben összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.