Elkészítése: A krumplit hámozatlanul főzd puhára. A villát csak éppen lehessen beleszúrni. Ha ezzel kész vagy, pucold meg - így, kicsit főtten sokkal könnyebben pucolható - és szeld olyan vékony karikákra, amilyenre csak tudod. A hagymával és a szalonnával is ugyanígy járj el - kivéve a főzést.
Aztán egy tepsibe, vagy amit be lehet tenni a sütőbe, élére állítva kezd el rakosgatni a krumplit, a szalonnát és a hagymát. Ha kész, öntsd rá a tejszínt, hogy minden részére jusson. Aztán jöhetnek a fűszerek, a só, bors, kakukkfű (én ezt nagyon szeretm). Aztán a tejföl és legvégül a sajt. Tedd sütőbe, és addig süsd, míg a sajt szép barna nem lesz (30-45 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.