Előkészítés: A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük. A hagymát meghámozzuk, apróra felkockázzuk.
Elkészítés: A hagymát megfonnyasztjuk az olajban. A főtt burgonyát meghámozzuk, még melegen áttörjük, és a hagymához keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a tojást, 1 kávéskanál sót, összedolgozzuk, 1/4 órát pihentetjük. A sütőtepsit kikenjük margarinnal. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztát lisztezett deszkán 1 cm vékonyra kinyújtjuk, 1x10 cm-es rudakat vágunk belőle, a rudakat megsodorjuk, némelyiket perecszerűen kerekre formázzuk, a tepsibe rakosgatjuk. Tetejüket megkenjük tojássárgájával, megszórjuk köménymaggal, és pirosra sütjük. Frissen az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.