Elkészítés: A kontyos karajhoz a hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük.
Olajban világosra pirítunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, a majoránnával, a szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal és a petrezselyemzölddel. Keverőgéppel jó simára kikeverjük.
Egy tepsit vagy hőálló edényt kikenünk, a hússzeleteket lerakjuk, ráhalmozzuk a tölteléket, és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk.
Közben a burgonyás gofrihoz a krumplit megfőzzük héjában, majd megpucoljuk, lereszeljük. Olajon egy kisebb apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival, sózzuk, kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá, és gofrisütőben megsütjük.
A húst a sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk a burgonyás gofrival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.