Elkészítés: A kontyos karajhoz a hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük.
Olajban világosra pirítunk 1 fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, a majoránnával, a szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal és a petrezselyemzölddel. Keverőgéppel jó simára kikeverjük.
Egy tepsit vagy hőálló edényt kikenünk, a hússzeleteket lerakjuk, ráhalmozzuk a tölteléket, és sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk.
Közben a burgonyás gofrihoz a krumplit megfőzzük héjában, majd megpucoljuk, lereszeljük. Olajon egy kisebb apróra vágott hagymát üvegesre párolunk, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Összekeverjük a krumplival, sózzuk, kicsi őrölt szerecsendiót hintünk rá, és gofrisütőben megsütjük.
A húst a sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk a burgonyás gofrival.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.