Elkészítés: A füstölt csülköt egy éjjelen át hideg vízben áztatom, majd 1 liter friss vízben puhára főzöm, kiveszem, és kis kockákra vágom. Az olajon megfonnyasztom az apróra vágott vöröshagymát, meghintem a liszttel, és kevergetve barnára sütöm. Kevés paprikával megszórom, és a csülök főzővizével, illetve annyi savanyúkáposzta-lével engedem fel, hogy kb. 1,5-2 liter levest kapjak. Beleteszem a csülökhúst és a savanyú káposztát, a fokhagymát és a babérlevelet, borsozom, illetve szükség esetén sózom, majd a káposzta puhulásáig főzöm. Tálaláskor tejföllel lehet ízesíteni. Karikára vágott füstölt kolbász is mehet bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.