Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük. Ezután rádobjuk a kockára vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük, majd ételízesítővel, sóval és borssal ízesítjük. Felöntjük egy kis vízzel, és beletesszük a babérlevele(ke)t. Lassú tűzön hagyjuk főni. Ha a víz közben elfőne, pótoljuk.
Megtisztítjuk és felkockázzuk a körtét és az őszibarackot. Mikor már majdnem kész a hús, hozzáadjuk a gyümölcsöket, a cukrot (vagy édesítőt), a fahéjat, a gyömbért, a szerecsendiót, a kakukkfüvet és a liszttel elkevert tejszínt. Egyet rottyantunk rajta, majd rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.