Az étcsokit és a vajat külön edényben megolvasztjuk. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat és a megolvasztott csoki 3/4-ét. A lisztet, a sütő- és a kakaóport, a sót elvegyítjük, és adagonként a tojáshabba forgatjuk.
A masszát kivajazott, cukorral megszórt, 22 cm-es, kapcsos tortaformába simítjuk, és belenyomkodjuk a meghámozott, cikkekre vágott körtét. 175 fokos sütőben 15 percig sütjük.
Közben a fehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. A masszát az elősütött tortára simítjuk úgy, hogy körben a szélénél üresen hagyunk egy 1 cm-es sávot. Rácsorgatjuk a maradék olvasztott csokit, és további 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.