Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy éjszaka állni hagyjuk a hűtőben. Másnap két lapba kinyújtjuk, és kisütjük. A krémhez 1 liter tejet felfőzünk. 4 csomag vaníliás pudingot fél liter tejjel és 15 dkg cukorral elkeverünk, majd a forró tejhez adjuk, és sűrűre főzzük. 8 tojás fehérjét 10 dkg cukorral és vaníliás cukorral habbá verünk, a forró pudinghoz adjuk és felfőzzük. A krémet melegen az egyik lapra rakjuk, majd befedjük a másik lappal. Tetejét porcukorral megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.