A tésztát hagyjuk kiolvadni, majd nyújtsuk ki, derelyevágóval vágjuk fel kb. 16 négyzetre. Ezekkel béleljük ki egy kivajazott-kilisztezett muffinforma mélyedéseit, majd mindegyikre szórjunk szárazbabot, és süssük 170 ˚C-on 20 percig.
Amikor már aranysárga, vegyük ki a sütőből, szedjük ki a babszemeket, majd óvatosan vegyük ki a kosárkákat.
Sütés közben a habtejszínt verjük fel a zselatinfixszel, forgassuk bele a cukorral elkevert krémsajtba. A málnát hagyjuk felolvadni, csöpögtessük le, a felét pürésítsük, és keverjük a krémhez. Osszuk szét a krémet a már kihűlt kosárkákban, majd díszítsük a tetejüket az egész málnaszemekkel. Behűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.