A fehér krémhez, a cukorral és vízzel szirupot főzünk, belekeverjük a tejport, jól összedolgozzuk és langyosra hűtjük. A vajat habosra keverjük, kanalanként adagolva hozzáadjuk a tejporos masszát, mellyel kissé összedolgozzuk. Hozzákeverjük a kókuszreszeléket, ízesítjük a kókuszlikőrrel.
A barna krémhez karamellizáljuk a cukrot, felöntjük a vízzel, majd hagyjuk teljesen feloldódni. A kekszet hozzáadjuk, jól összedolgozzuk /likőrrel ízesítjük/.
A krémeket még langyosan rákenjük az ostyalapokra, 1 fehér, 1 barna, majd a harmadikkal lefedjük, kissé hagyjuk állni, hogy az ostyalap a meleg krém hatására puhuljon, majd szorosan feltekerjük, alufólia segítségével. Fóliába csomagolva, pár órát vagy egy éjszakát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Az esetleg megmaradó krémmel a tekercset kivülről is bevonhatjuk, vagy mini formákban hűtjük ki, díszítéshez, süti nyalókához felhasználhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.