Elkészítés: A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A sonkát apróra vágjuk.
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott sonkával. Egy pici sóval és őrölt borssal meghintjük, majd rászórjuk a reszelt sajtot. Ráterítjük a másik tésztalapot, lekenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezám- és köménymaggal. Derelyevágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.