Előkészítés:
A sajtokat kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
Elkészítés:
A vajat lábasban felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, és aranysárgára pirítjuk. Állandóan kevergetve apránként hozzáadjuk a tejet, megszórjuk sóval, borssal, egy csipet szerecsendiót adunk hozzá, és jól elkeverjük. Levesszük a tűzről és hozzákeverjük a sajtot. A masszát kb. 2 cm vastagon egy deszkán ellapítjuk, és kb. 15 percig hűlni hagyjuk. A kihűlt sajtos masszából kb. 2 cm átmérőjű, ujjnyi rudakat formázunk. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, azaz a szokásos módon panírozzuk. Az olajat nagyon forróra felmelegítjük, egyszerre 4-5 db. krokettet teszünk bele, és kb. 4-5 perc alatt aranysárgára sütjük. Papírszalvétára szedjük, hogy az olajat felitassuk róluk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.