Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. Az almát megmossuk, elnegyedeljük, kimagozzuk, felszeleteljük. A sajtot lereszeljük. A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a hagymát üvegesre pároljuk benne.
Összekeverjük a tejfölt, a tojásokat, a tejet és a kakukkfüvet. Sóval, borssal ízesítjük.
Egy 26 centis sütőformát kibélelünk a kinújtott tésztával, elrendezzük rajta a krumpliszeleteket, majd a hagymát és az almaszeleteket. Ráöntjük a tejfölös keveréket, végül megszórjuk a reszelt sajttal.
A sütő alsó rácsán 40-45 perc alatt piros-ropogósra sütjük. Frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.