Elkészítés: Megfőzzük a rizst a leveskockával ízesített vízben.
A majonézt a tejföllel simára keverjük, citromlével, borssal, csipetnyi porcukorral ízesítjük. Belekeverjük a finomra vágott petrezselymet, valamint a szétzúzott fokhagymát. A főtt rizst a mártásba öntjük. A paradicsomot apró kockákra vágjuk, ezt is hozzákeverjük. Ezután belekeverjük a vékonyra karikázott zöldhagymát, valamint a leszűrt konzerv zöldségeket. Az egészet jól összekeverjük és hűtőszekrényben érleljük néhány órán át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.