Elkészítás: A felkockázott csirkemellfilét némi sóval, borssal, fokhagymával fűszerezzük, összekeverjük a kukoricával, a picire vágott metélőhagymával és a reszelt sajttal. Az öntethez felverjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, összekeverjük, majd belekeverjük a húst is.
A sütőformát először sütőpapírral, majd a baconcsíkokkal béleljük ki úgy, hogy a szélük kilógjon, amit majd a végén ráhajtunk a tetejére. Beletöltjük a húsos keveréket, ráhajtjuk a szalonnát, és alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-40 percig sütjük. A végén, a fóliát levéve rápirítunk egy kicsit a tetejére.
Ha kicsit hűlt, kiborítjuk a formából, majd szeleteljük.
A rizst sós vízben megfőzzük, a zöldségeket megpároljuk, ízesítjük, majd összekeverjük a rizzsel. Végül hozzáadjuk az olajat, a kockákra vágott hagymát és az apróra vágott petrezselyem zöldjét is.
A kukoricás csirkemellel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.