Elkészítés: A petrezselymet, a metélőhagymát és a bazsalikomot durvára vágjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat és a fokhagymát. Az egészet finomra turmixoljuk. Az öntetet egy nagyobb keverőtálba tesszük, balzsamecettel, durvára tört borssal és kevés sóval ízesítjük.
A csíkokra vágott paprikát és sonkát a leszűrt kukoricával, az olajbogyókkal és a tésztával együtt az öntetbe tesszük, és lazán átforgatjuk. Tálalás előtt hűtőbe tesszük és jól lehűtjük.
Tálaláskor a salátát tányérra halmozzuk, és friss bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.