Előkészítés: A kukoricát megfőzzük, leöblítjük hideg vízzel, és a csövekről levágjuk a szemeket. A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és mogyorónyi kockákra vágjuk. A húsos szalonnát csíkokra vágjuk. A zsemlét kockákra aprítjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk.
Elkészítés: A szalonnát zsírjára pirítjuk egy leveses fazékban, hozzáadjuk a sárgarépát, kicsit pirítjuk, majd beletesszük a kukoricát, a zöldborsót és felöntjük a húslevessel. Megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, és fél óra hosszat lassú tűzön lefedve főzzük. A zsemlét megpirítjuk a vajban, hozzákeverjük a fokhagymát. A levest a fokhagymás pirított zsemlekockával, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.