Elkészítés: A golyókhoz összegyúrjuk a szobahőmérsékletű margarint a cukorral, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, a sütőport és a kakaót. Kis diónyi gombócokat formálunk belőle. Könnyebb dolgozni vele, ha a tésztát fél órára hűtőbe tesszük. A gombócokat hézagosan lerakjuk egy margarinnal kikent, liszttel megszórt tepsibe.
A túrós tésztához egy csipetnyi sóval felverjük habnak a tojásfehérjét. A többi alapanyagot jól összedolgozzuk, végül hozzáadjuk a kemény habot. A tepsibe tett golyók közé kanalazzuk. Előmelegített sütőben 160 fokon 45-50 percig sütjük. Ha megsült, felvágjuk, és porcukorral vagy tejszínhabbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.