Nagyméretű serpenyőben 2,5 dl vizet felforralunk 1 ek olívaolajjal és a sóval, majd levesszük a tűzhelyről, és belekeverjük a kuszkuszt. Kb. 2 percig állni hagyjuk, belevegyítjük a vajat, és alacsony hőfokon további 2-3 percig főzzük. Közben villával többször fellazítjuk.
A vöröshagymát apróra kockázzuk. A fokhagymát átnyomjuk présen, majd összekeverjük a vöröshagymával meg a citromlével. Erősen megborsozzuk, és beledolgozzuk a maradék olívaolajat. Az újhagymát felkarikázzuk. A paradicsomot meg az uborkát felkockázzuk. A zöld fűszereket vékony csíkokra metéljük, majd az újhagymával, az uborkával meg a paradicsommal együtt a kuszkuszba forgatjuk. Végül belevegyítjük a vinaigrette mártást.
A húst csíkokra metéljük, és a felhevített olajon, 4-5 perc alatt kevergetve megpirítjuk. Sóval, borssal és pirospaprikával fűszerezzük.
A salátát szükség szerint utánaízesítjük, és kis tálkákba halmozzuk. Rátesszük a húst, végül citromkarikákkal, petrezselyem- és mentalevelekkel díszíthetjük. Mentás-korianderes joghurtmártás illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.