Elkészítés: A húsgolyó hozzávalóit alaposan összegyúrjuk. Golyókat formázunk belőle, majd forró olajban kisütjük. A burgonyát megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és összekeverjük a tojássárgájával, valamint egy fél elmorzsolt leveskockával. Hozzákeverjük a lisztet, és a keveréket egy kiolajozott jénai tál falára simítjuk.
Forró sütőbe tesszük, és ha megpirult, szalvétára borítjuk. Tálaláskor a kisült húsgolyókat a szalmakosárba halmozzuk.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.