Elkészítés: A bárányhúst megmossuk, megszárítjuk és kockákra vágjuk. Edénybe tesszük, sózzuk, borsozzuk, és valamennyi vizet öntünk rá. Lefedve, közepes lángon kb. 30 percig főzzük. Időközben a hagymát felkockázzuk, a vajat egy serpenyőben felhevítjük. A fenyőmagot megpirítjuk benne és félretesszük, a megmaradó zsiradékban a hagymát üvegesre pirítjuk, a fűszereket hozzáadjuk, és mozgatás közben gyorsan megsütjük. Mindent a húshoz adunk, és jól összekeverjük. A húst további 30 percig főzzük gyenge lángon.
A joghurtot egy serpenyőbe tesszük. A tojásfehérjét felverjük, az étkezési keményítővel és a sóval a joghurtba keverjük. Az egészet közepes lángon főzzük, közben alkalmanként megmozgatjuk. Ha a bárányhús puha, a szósszal együtt kb. 5 percig erős lángon fedő nélkül hagyjuk befőni. Azután a joghurtot hozzáadjuk, közepes lángon 15 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük, a fahéjrudat kivesszük. Tálalás előtt megszórjuk mandulafenyőmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.