Elkészítés: A tésztához a kakaót, a mézet, a tojásokat, a cukrot, a margarint és a szódabikarbónát 5 percig gőz fölött főzzük, majd hozzáadjuk a 40 dkg lisztet. Ebből a tésztából 3 lapot sütünk egy tepsi hátán.
A krémhez a pudingokat külön-külön 4-4 dl tejben megfőzzük. A puncshoz egy kis rumot vagy rumaromát teszünk, a vaníliáshoz 1 csomag vaníliás cukrot. A cukrot a margarinnal kikeverjük, felét a puncsos, másik felét a vaníliás krémhez keverjük. A lapok közé töltjük, a tetejét olvasztott tortabevonóbal befedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.