Elkészítés: Az élesztőt 1 dl langyos vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, mélyedést alakítunk ki a közepébe. Beletesszük a megkelt élesztőt, majd a kefirt, a sót, a langyos vizet, és jól kidagasztjuk. Kelesztőtálba tesszük, majd melegen duplájára kelesztjük.
Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítjük a feltétet. A tejfölt a krémsajttal és sóval krémesre keverjük. Majd belekeverjük az előzőleg felaprított sonkát, a reszelt fokhagymát és a felaprított sonkát is.
A megkelt tésztát a tepsibe terítjük. 180 fokon 10 percig elősütjük. Utána az összekevert feltéttel egyenletesen megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, kb. 30 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.