A hagymákat apró kockákra vágjuk, és megdinszteljük a vajon, majd a felét félretesszük a húshoz, a másik felén megpirítjuk a felaprított laskagombát. Meghintjük a liszttel, fűszerezzük, majd felöntjük a húslevessel és főzzük pár percig.
Belenyomjuk a citromlevet, majd belekeverjük a krémsajtot, és botmixerrel nagyon alaposan leturmixoljuk, hogy teljesen sima legyen.
A félretett hagymával megpirítjuk a húst, fűszerezzük, és hagyjuk picit kihűlni, majd beledolgozzuk a tojást és a kockákra vágott sajtot is. A zsályaleveleket egyben hagyjuk benne.
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, közben a levelestésztárasimítjuk a masszát, majd feltekerjük. Megszurkáljuk villával, és húsz perc alatt szép pirosra sütjük.
Tálalásnál egy szelet rétest teszek a tányérba, mellé merem a forró levest, és meghintem a snidlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.