Elkészítés: A krumplikat egészben, héjastul megfőzöm sós vízben, közben felkarikázom a répát, egy kis olívaolajon elkezdem párolni. Negyedelem a megtisztított gombákat, és a megpirult répát kivéve a serpenyőből, megpirítom a gombát is. A halszeleteket besózom, és bőven teszek rájuk a zöldfűszerekből. A serpenyőből kiveszem a gombát, és megsütöm a halakat. Amikor szép pirospozsgásak, a serpenyőbe teszem a zöldségeket, az egészre ráöntöm a zöldséglevest és a keményítővel elkevert tejszínt. Az egészet összeforralom.
Figyelem, nekem van egy 28 cm-es serpenyőm, ezért tudom az egészet egyben elkészíteni. Az utolsó fázist sütőben is meg lehet csinálni, kb. 15 perc 200 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.