Elkészítés: Serpenyőben olajat hevítek, megborsozom, fél perc hevítés múlva beledobom az apróra vágott szárzellert. Sózom (óvatosan, mert az olajbogyó és a sajt is sós). Pár perces párolás után a szeletelt cukkinit és hagymát is hozzáadom, beleteszem a durvára vágott paradicsomokat. Mikor a cukkini megpuhult, a felvágott kaliforniai paprikát és a félbevágott olajbogyókat is belekeverem, összemelegítem (csak 1-2 perc, hogy a paprika ropogós maradjon). Végül hozzáadom a bazsalikomleveleket és a kakukkfüvet.
Összekeverés után azonnal elzárom a gázt, így megmarad a zöldfűszerek fantasztikus illata. Sajttal és egy jó szelet parasztkenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.