Elkészítés: A kivert hússzeleteket tetszés szerint fűszerezzük, majd zsiradékon kisütjük, félretesszük.
Apró kockára vágott császárszalonnából,
hagymából és paprikából ízlés szerint lecsóalapot készítünk. Megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük a kockából
készült húslevessel. Kicsit forraljuk, beletesszük a félretett hússzeleteket, és kb. 1 óra alatt lassú tűzön puhára főzzük (levet figyeljük). Közben a maradék paradicsomot is hozzáadjuk.
Kevés liszttel elkevert tejföllel behabarjuk, átforraljuk.
Köretnek burgonyát, galuskát vagy tésztát adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.