Elkészítés: A nyúl lapockáját kicsontozzuk, és pörkölthús nagyságúra vágjuk, tálba tesszük, amiben előzőleg összekevertük az olívaolajat a pácfűszerekkel, kézzel alaposan összeforgatjuk, legalább 1 órát állni hagyjuk.
A libazsírban megpirítjuk az apróra felkockázott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával és beletesszük a húst. Sózzuk, borsozzuk, fedő alatt pároljuk, szükség szerint mindig öntünk alá egy kevés vizet. Amikor a hús félig puha, hozzáadjuk a szeletekre vágott zöldpaprikát, paradicsomot és a szeletelt gombát, felöntjük a borral, kiforraljuk. Amikor a hús teljesen megpuhult, hozzáadjuk a tejfölt, amelybe egy kevés lisztet keverünk, még néhány percig forraljuk.
Burgonyakrokettel vagy galuskával körítve, paradicsomkarikával díszítve, kevés tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.