Elkészítés: 1. A vöröslencsét 5 percig, a zöld lencsét 15 percig főzzük 1-1 csipet sóval, 2-2 evőkanál mustárral, 1-1 db babérlevéllel, majd leszűrjük.
2. A polipokat 5 dkg vajon megforgatjuk, picit megpirítjuk, fehérborral felöntjük, és még 10-15 percig főzzük. A végén 5 dkg hideg vajat adunk hozzá.
3. A zöldségeket 2x2 mm-es kockákra vágjuk, a lencsékkel elkeverjük.
4. A lencsét tányérra szedjük, ráhalmozzuk a polipokat, és a levével leöntjük.
Tipp: Nem muszáj a lencséket és az aprított zöldségeket összekeverni, rakhatjuk külön-külön is a tálra.
Elkészítés: 30 perc
Fogyasztható: azonnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.