Elkészítés: 1. A vöröslencsét 5 percig, a zöld lencsét 15 percig főzzük 1-1 csipet sóval, 2-2 evőkanál mustárral, 1-1 db babérlevéllel, majd leszűrjük.
2. A polipokat 5 dkg vajon megforgatjuk, picit megpirítjuk, fehérborral felöntjük, és még 10-15 percig főzzük. A végén 5 dkg hideg vajat adunk hozzá.
3. A zöldségeket 2x2 mm-es kockákra vágjuk, a lencsékkel elkeverjük.
4. A lencsét tányérra szedjük, ráhalmozzuk a polipokat, és a levével leöntjük.
Tipp: Nem muszáj a lencséket és az aprított zöldségeket összekeverni, rakhatjuk külön-külön is a tálra.
Elkészítés: 30 perc
Fogyasztható: azonnal
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.