Elkészítés: A lisztet a sütőporral, 2 tojás sárgájával, 2
evőkanál erős rummal, csipetnyi borssal, ízlés szerinti mennyiségű
sóval és szükség szerinti tejfellel könnyen gyúrható tésztává gyúrjuk. A tésztét fél ujjnyi vastagra kinyújtva, langyos zsírral
megkenjük, és apróra darált tepertővel minden
összehajtás előtt megszórjuk. A nyújtást, a kenést és tepertős
beszórást négy-ötször ismételjük, majd utolsó nyújtás előtt a tésztát
félórára hideg helyre tesszük pihenni. Legvégül ujjnyi vastagra nyújtjuk
és közepes pogácsavágóval kiszúrva, tojással megkenjük. Forró sütőbe
sütjük. Borhoz, teához igen jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.