Elkészítés: A habtejszínt 3 kanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verem, a végén a reszelt citromhéjat is belekeverem.
Egy edényben felforralom a többi hozzávalót (kókusztej, kókuszzsír, kókuszreszelék, cukor, áfonya, levendula), kevergetve 1-2 percig forralom, majd jégen lehűtöm. (Egy nagyobb lábosba jégkockákat rakok, egy kevés vizet öntök rá, és erre rakom a hűteni kívánt krémet.)
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelek, ebbe először a tejszínes krémet, majd a lila krémet öntöm. Fagyasztóban legalább 3 órát hűtöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.