Elkészítés: A habtejszínt 3 kanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verem, a végén a reszelt citromhéjat is belekeverem.
Egy edényben felforralom a többi hozzávalót (kókusztej, kókuszzsír, kókuszreszelék, cukor, áfonya, levendula), kevergetve 1-2 percig forralom, majd jégen lehűtöm. (Egy nagyobb lábosba jégkockákat rakok, egy kevés vizet öntök rá, és erre rakom a hűteni kívánt krémet.)
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelek, ebbe először a tejszínes krémet, majd a lila krémet öntöm. Fagyasztóban legalább 3 órát hűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.