Elkészítés: A lisztet gyorsan összedolgozzuk a szobahőmérsékletű
margarinnal, hozzáadjuk a porcukrot, sütőport, tojást, a gyümölcsöket és a levendulavirágot. Morzsolódós tésztát kapunk, de a kéz melege segít, hogy bucit formáljunk belőle - inkább csak összenyomkodjuk. Fóliába csomagolva hűtőszekrényben vagy hideg helyen 1 éjszakát pihentetjük.
Másnap rudat formálunk a tésztából, kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk. Előmelegített - 180-190 °C-os - sütőben, félidőben a hőt mérsékelve készre sütjük. Amikor az alja már kezd rózsaszínűre válni, inkább csak
szárítjuk.
Porcukorral meghintve vagy cukormázzal megkenve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.