Elkészítés: A bort melegítsük össze egy forralóedényben a vanília kikapart magjaival és a levendulával, forrásig hevítsük, majd a tűzről levéve kb. 15 percig hagyjuk, hogy az illatos fűszerek átjárják a bort.
A zselatinlapokat a csomagolásán található leírás szerint áztassuk hideg vízbe, majd facsarjuk ki belőlük a felesleges nedvességet. Közben szűrjük le a bort, és melegítsük fel újra a cukorral együtt. A bor egyharmadát öntsük a kifacsart zselatinlapokra, hogy azok elolvadjanak benne. Ha ez megtörtént, folyamatos kevergetés mellett összekeverhetjük az összes folyadékot.
A szőlőket mossuk meg és osszuk el üvegtálkákban vagy poharakban, ezekre öntsük az illatos rozébort. Kb. 3 óra alatt a hűtőben remegősre dermed, isteni nyáresti hűsítő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.