Elkészítés: Két liter hideg vízbe beletesszük a megtisztított, 2-3 cm-es ledarabolt spárgát, a három szétnyomott leveskockát, és felforraljuk. Felforrás után beletesszük a metélt csalánlevelet és a szeletelt gombát, apróra vágott fokhagymát, csipetnyi majorannát, kakukkfüvet, bazsalikomot, késhegynyi rozmaringport, őrölt borsot, kiskanál pirospaprikát, és egy evőkanál margarint. 13 percig forraljuk, majd a vékony karikákra vágott virslit is beletesszük. Felforrás után a
2 dl tejfölbe keverjük a kukoricadarát, és 1 dl tejjel hígítva behabarjuk. 3-5 perc forralás után kész. Ha valaki nem szerti virslivel, akkor a habarás előtt 3 tojást - kifúrva a végeit - belefújjuk a forrásba lévő levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.