Elkészítés: Két liter hideg vízbe beletesszük a megtisztított, 2-3 cm-es ledarabolt spárgát, a három szétnyomott leveskockát, és felforraljuk. Felforrás után beletesszük a metélt csalánlevelet és a szeletelt gombát, apróra vágott fokhagymát, csipetnyi majorannát, kakukkfüvet, bazsalikomot, késhegynyi rozmaringport, őrölt borsot, kiskanál pirospaprikát, és egy evőkanál margarint. 13 percig forraljuk, majd a vékony karikákra vágott virslit is beletesszük. Felforrás után a
2 dl tejfölbe keverjük a kukoricadarát, és 1 dl tejjel hígítva behabarjuk. 3-5 perc forralás után kész. Ha valaki nem szerti virslivel, akkor a habarás előtt 3 tojást - kifúrva a végeit - belefújjuk a forrásba lévő levesbe.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.