Elkészítés: Öt gerezd fokhagymát megtisztítunk, finomra vágunk, elkeverünk kevés sóval, borssal és egy kiskanál borecettel. Ezzel a fűszerkeverékkel bedörzsöljük a hússzeleteket. A vajat és az olajat serpenyőben felmelegítjük, beletesszük megtisztítva a megmaradt három gerezd fokhagymát és a babérlevelet, néhány másodpercig sütjük, majd kivesszük, és eldobjuk. A fűszeres olajban megpirítjuk a rostélyosszeletek mindkét oldalát, majd vizet öntve alá puhára pároljuk. Kevés olajban megpirítjuk a sonkát, s tálaláskor minden rostélyosra két szeletet teszünk. Az olajat összeforraljuk a borral és a fél citrom levével, s megöntözzük vele a hússzeleteket, utána még finomra vágott petrezselyemmel is megszórjuk. Sült burgonyával körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.