Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, fél órát pihentetjük a hűtőben, majd 3 db (kb. 30x36 cm) lapot sütünk belőle előmelegített 180 fokos sütőben.
A kihűlt főzött krémet és a habosra kevert vajas krémet apránként összekeverjük, elfelezzük. Felébe kakaóport és rumot, a másik felébe fél citrom levét keverünk.
Összeállítás:
1. lapon elkenjük a csokis krémet,
2. lapot a citromos krémmel kenjük meg,
3. lapot a mázzal vonjuk be.
A mázhoz a kakaót a cukorral és a vízzel kikeverjük, kevergetve, lassan összefőzzük. A tűzről lehúzzuk, a vajat elkeverjük benne, a sütemény tetejét bevonjuk.
Másnap az egyenetlen széleket körben levágjuk, szeleteljük, minden szelet tetejére egy szem (rumos) meggyet teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.