A gesztenyemasszát hagyjuk felolvadni, majd krumplinyomón áttörjük. A sütőt 200 fokra melegítjük. A gesztenyét a tojássárgájával és a puha vajjal habosra keverjük, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Egy 20 cm átmérőjű kerek tortaformát kizsírozunk, kilisztezzük, és a tésztát belesimítva a sütőbe toljuk. 15 percig erős lánggal sütjük, majd a lángot 180 fokra mérsékelve még addig folytatjuk a sütést, amíg a beleszúrt tűre már nem tapad ragacsos massza. A sütőből kivéve a formában tíz percig pihentetjük, majd a szélét késsel meglazítva rácsra vagy deszkára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. A mázhoz a kakaót a cukorral és annyi hideg vízzel simára keverjük, hogy sűrű mártást kapjunk. Kevergetve 2-3 percig főzzük. A tűzről levéve beledobjuk a vajat, és addig keverjük, amíg el nem olvad. Az így kapott mázzal bevonjuk a tésztát, és fél napig állni hagyjuk. A tejszínt a habfixálóval habbá verjük, és a torta szélére körös-körül 12 pamacsot rakunk (a közepére is jusson egy kis halom). Mindegyikre 1-1 rumos meggyet ültetünk. Úgy vágjuk fel, hogy minden szeletre hab és meggy is jusson.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.