Elkészítés: A tésztához valót a liszt nélkül simára keverjük, majd a sütőporos liszttel összedolgozzuk.
1/4 részét a hűtőbe tesszük, a többit kikent, lisztezett tepsibe nyújtjuk, vékonyan megkenjük lekvárral.
A töltelékhez a porcukrot a tojások
sárgájával fehéredésig keverjük, majd
hozzáadjuk az őrölt diót, a vaníliás cukrot és a tojások keményre felvert habját. E masszát ráöntjük a lekvárra.
A hűtött tésztából vékony rudakat sodrunk, és a habos dióra ferdén ráhelyezve berácsozzuk. Végül megkenjük felvert tojással, és előmelegített sütőben megsütjük.
Kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.