Elkészítés: A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a sót, a sütőport, és így is jól összekeverjük. Ezután belekeverjük az apróbbra vágott tökmagot és a szezámmagot is. A liszt közepébe kis mélyedést csinálunk, majd beleöntjük a 2 db felvert tojást és a tejföl felét. Elkezdjük összegyúrjuk. Közben a többi tejfölt apránként adjuk hozzá, mert lehet, nem kell mind. A lényeg, hogy hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Kinyújtjuk kb. 1,5 cm-es vastagságúra, a tetejét berácsozzuk, és egy felvert egész tojással megkenjük, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Két tenyerünk között egy kicsit megformáljuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük kicsit távolabb egymástól. Előmelegített sütőben, közepes lángon, szép pirosra sütjük 25-30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.