Elkészítés: Egy fazékban lepirítjuk a szalonnát, a kolbászt és a hagymát, majd hozzátesszük a felkockázott krumplit is. Néhány percig tovább pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, átkeverjük, és felöntjük vízzel. Fűszerezzük ételízesítővel és borssal, beletesszük a paprikát és a paradicsomot (ezt kis kockára vágva) és a zellerlevelet. Fedő alatt félpuhára főzzük.
A vajgaluskához a tojást elkeverjük a vajjal, csak úgy nagyjából, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy egy nem túl lágy tésztát kapjunk. (Igen, tudom, az ilyen megfogalmazásoktól mászik falra a háziasszony...) A kikevert galuskát kiskanállal a forrásban lévő levesbe szaggatjuk, és legvégül behabarjuk a levest. Ha szükséges, utánfűszerezzük, és máris fogyasztható.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.