Előkészítés: Az árpát forró vízben kb. 30 percig főzzük. Hozzáöntjük a tejet, és további 20 percig főzzük. Letakarva melegen tartjuk, és állni hagyjuk, hogy a szemek megduzzadjanak. A hagymát meghámozzuk és felaprítjuk. Ledaráljuk a májat. A tojásokat felverjük. Kivajazunk és kilisztezünk egy ovális tűzálló edényt. A sütőt 225 fokra előmelegítjük.
Elkészítés: A hagymát megfonnyasztjuk a vajon. Az árpát, a hagymát, a májat, a tojásokat, a majoránnát, a gyömbért és a mazsolát összedolgozzuk. A keveréket belesimítjuk a tálba. A sütő középső polcán 30-40 percig sütjük. Tálaláskor áfonyadzsemet és reszelt répát adhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.