Elkészítés: A húst szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, majd mindkét oldalát hirtelen kevés olajon megsütöm. Az apróra vágott gombát a hagymán megpirítom. A töltelékhez a vízbe áztatott, kicsavart zsemléhez adom a 3 tojást, a májkrémet, a gombát és a fűszereket. Két-két szelet húst összeragasztok a töltelékkel, és állítva egymás mellé helyezem jénai tálba. Mikor elfogyott a hús és a töltelék is, akkor meglocsolom 1 tojás sárgával kikevert tejföllel, és megszórom sajttal. Sütőben szép pirosra sütöm. Krumplipürével a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.