A héjas burgonyát és a sárgarépát megfőzzük sós, rozmaringos vízben, leszűrjük, meghámozzuk, karikákra vágjuk.
A májat inaiktól, hártyáiktól megtisztítva nagyon vékony szeletekre vágjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és a megtisztított, megmosott, vékony karikákra vágott póréhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a májat, és állandó keverés mellett gyorsan átforgatjuk, majd belekeverjük a paradicsompürét, a karikára vágott sárgarépát. Izlés szerint fűszerezzük, sózzuk.
Másik serpenyőben a burgonyakarikákat megpirítjuk.
A májat a pirított burgonyával és a póréhagyma karikákkal tálaljuk. Friss fejes salátát is adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.